Termeni si conditii

Conditii de utilizare. Introducere
   Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.feminamedical.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright
   www.feminamedical.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
    Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Securitatea datelor personale
   Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.www.feminamedical.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. 

Produse
   Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri www.feminamedical.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda.

Politica de returnare
   Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, contactati-ne la adresa de email: bucuresti@feminamedical.ro sau la nr. de telefon 0722.202.223.    Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

    Produsul se poate returna impreuna cu documentele insotitoare, daca este deteriorat (nu este asamblat, cusut, ii lipsesc capse, fermoar, buzunare) sau are defecte de tesatura (pete, gauri) iar noi va vom inapoia contravaloarea, sau il vom schimba cu un alt produs

   Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa de email: bucuresti@feminamedical.ro
   Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire. Nu puteti returna produsul, daca acesta a fost folosit.
    Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.
    S.C. FEMINA S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile, de la data anuntarii in scris a intentiei de returnare. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Frauda
    Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.feminamedical.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.feminamedical.ro , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.feminamedical.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii
    Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale
    www.feminamedical.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.feminamedical.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
    Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

    Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa bucuresti@feminamedical.ro