Despre noi

  Femina Medical are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de halate medicale. Acestea corespund din toate punctele de vedere scopului si destinatiei pentru care au fost create, fiind utilizate in spitale, la consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.
  Personalul angajat este unul calificat cu experienta de lucru indelungata.
Conducerea firmei este asigurata de persoane cu calitate manageriala si cu experienta in domeniu. 

Femina Medical este o marca consacrata de uniforme medicale ,produsele marca Femina Medical sunt proprietatea firmei SC Nicolescu Star SRL,CUI 28230727,J29/1499/2011,sediu social oras Breaza,jud Prahova,str.Rugului nr.16A,punct de lucru Calea Floreasca nr.21,sector 1,Bucuresti.


Din dorinta de a fi cei mai buni, va oferim cele mai bune echipamente pentru care raportul pret/calitate are valoare optima.
Incepand cu anul 1999 am pus la dispozitia clientului cele mai noi modele si o gama cat mai variata de culori. Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor idei, analizate si puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor dumneavoastra.